Вторник, 07.05.2024
Це цікаво / Это интересно
Меню сайта
Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0
Главная » 2017 » Ноябрь » 16 » Все, що потрібно знати про кейтерінг
01:05
Все, що потрібно знати про кейтерінг

Часто замовниками виїзних банкетів є компанії, які організовують бенкети для своїх колег по цеху або працівників. І стають вже постійними клієнтами організаторів цих заходів. Все цілком обгрунтовано, адже кейтеринг - це свято без турбот, 10 годин економії часу на місяць, ситі гості і відмінний настрій.

Як відбувається підготовка до торжества

В незалежності від типу заходу, будь то фуршет або весілля, організація свята відбувається кожен раз за індивідуальною схемою. Окремий підбір меню, транспорту, нюансів у деталях інтер'єру та сервірування столу, включаючи час на підготовку від 14 днів до 2-3 місяців.

Так, для весіль, великих корпоративів та громадських заходів іноді потрібно підключити спеціаліста з організації ділових та розважальних програм. В даному випадку кейтеринг обслуговування буде включати в себе не тільки приготування та подачу їжі офіціантами, а і послуги консалтингу.

Час для підготовки і організації банкету, залежить безпосередньо від кількості запрошених, формату та сценарію свята. Зазвичай, у випадках підготовки сценарію урочистості замовник та організатор обговорюють час подачі страв і напоїв. В основному ця перерва між подачею страв, становить 15 хвилин.

Обслуговування на вищому рівні, припускає собою приготування їжі на місці організації банкету, практично перед самою подачею. Іноді, в таких випадках подають страви безперервно, протягом усього торжества. Тобто, спочатку гостям пропонують випити келих шампанського з канапе, потім можуть запросити за столи, сервіровані холодною закускою, через час, їх можуть запросити за столи з гарячою закускою, потім десерти та торти. За бажанням клієнта подача блюд може тривати і до початку наступного дня.

Обраєте кейтеринг?! Тоді вам сюди: кейтеринг киев.

Підготовка до весілля йде за дещо іншим сценарієм. Весь свято ділиться на кілька блоків. Що стосується меню, то основним моментом, які скрупульозно розраховують організатори, є подача весільного торта, оскільки він є завершальною частиною святкування.

Весілля сучасності, залишають для нас звичку рясно накормленного гостя, хоча багато професіонали кейтеринг сфери радять 1200 грам смакоти на одного гостя. Зазначається і те, що якщо весілля проходить на свіжому повітрі, то й меню на одну персону рекомендується збільшити на 30%. Якщо ви сумніваєтеся в тому, чи варто звертатися до послуг кейтерів, то більше про кейтерінг можна дізнатися за посиланням brh.ru/content/vyezdnoi-keitering, попередньо оцінивши його основні переваги:

Організація свята в зручному для вас місці будь-то яхта, берег моря, або будь-яке інше місце, де відсутня кухня.

Швидкість організації свята відповідно до ваших уподобань.

Індивідуально підібране меню, різноманітність закусок, гарячих і холодних закусок.

Індивідуально складений сценарій, з урахуванням тематики та відтінків вашого торжества і багато іншого.

Запрошені кейтери, повинні бути професіоналами своєї справи, адже від цього залежить ступінь задоволеності гостей, тим більше, якщо мова йде про весілля. Ще професіонали необхідні для того, щоб ви були впевнені в тому, що в це свято вам не доведеться готувати самому і що ви заощадите це час, щоб провести його весело і безтурботно.

Просмотров: 390 | Добавил: 329 | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Имя *:
Email *:
Код *:
Форма входа
Поиск
Календарь
«  Ноябрь 2017  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930
Архив записей
ИНТЕРЕСНО
Copyright MyCorp © 2024
Создать бесплатный сайт с uCoz