Після закінчення четвертого сезону «Майстер Шеф» учасник з самим заразливим сміхом повернувся до рідного Дніпропетровська, де продовжив працювати солістом оперного театру. Однак це не заважає йому досі організовувати майстер-класи, займатися просуванням в соціальних мережах і, звичайно ж, готувати!
«Зараз я, як і до проекту, багато часу проводжу на сцені, - ділиться Самвел. - Пропозицій стати шеф-кухарем ресторану не надходило. Пару разів дзвонили, пропонували трудитися на кухні, але не на перших ролях, а як усі. Відмовився, бо довелося б кинути театр, та й хочеться, щоб була можливість творчо себе проявляти, а не просто стояти біля плити ».
Якщо ви бажаєте стати поваром то вам сюди: кулинарный мастер класс киев.
Тим не менш, суперфіналіст не збирається закидати ковпак на далекі полиці. Він активно розвиває власний канал в одній з соцмереж і безупинно удосконалює кулінарні навички. «Зовсім недавно навчився готувати крем-брюле. А ще Фондан, нарешті, почали витікати », - сміється Самвел.
Готує він, як правило, за настроєм, не віддаючи перевагу якихось харчем.
«Все залежить від натхнення. Мені подобається і супи варити, і стейки смажити. Для мене немає ніяких рамок », - говорить учасник.
Слова Самвела можуть підтвердити колеги, яких він не раз пригощав у себе вдома. «Кажуть, що смачно», - посміхається герой.
|