Після закінчення четвертого сезону «Майстер Шеф» учасник з самим заразливим сміхом повернувся до рідного Дніпропетровська, де продовжив працювати солістом оперного театру. Однак це не заважає йому досі організовувати майстер-класи, займатися просуванням в соціальних мережах і, звичайно ж, готувати!
«Зараз я, як і до проекту, багато часу проводжу на сцені, - ділиться Самвел. - Пропозицій стати шеф-кухарем ресторану не надходило. Пару разів дзвонили, пропонували трудитися на кухні, але не на перших ролях, а як усі. Відмовився, бо довелося б кинути театр, та й хочеться, щоб була можливість творчо себе проявляти, а не просто стояти біля плити ».
Якщо ви бажаєте стати поваром то вам сюди:
...
Читать дальше »