Воскресенье, 19.05.2024
Це цікаво / Это интересно
Меню сайта
Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0
Главная » 2016 » Март » 01

Відрізнити зерна можна навіть за зовнішнім виглядом.
Подовжені зерна Арабіки відрізняє більш рівномірний колір обсмажування. Вважається, що цей сорт кави є найціннішим, бо володіє незвичайним складним ароматом і смаком. Смак Арабіки - солодкий, з легкою кислинкою.
Зерна Арабіки містять 18% ароматичних масел, які при обсмажуванні виділяються на поверхні своєрідною плівкою. Під час приготування кави ці масла додають напою незвичайний аромат і оригінальні смакові властивості. Також вони містять 1-1,5% кофеїну і 8% цукру.
Зерна робусти майже круглі, на кінцях поздовжньої борозенки мають цятки. Вони після обсмажування рідко отримують рівномірний забарвлення. Смак робусти гіркуватий. Робуста славитися тим що в ній практично відсутня кислинка. Ну і звичайно ж - головна відмін ... Читать дальше »

Просмотров: 668 | Добавил: 329 | Дата: 01.03.2016 | Комментарии (0)

Форма входа
Поиск
Календарь
«  Март 2016  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031
Архив записей
ИНТЕРЕСНО
Copyright MyCorp © 2024
Создать бесплатный сайт с uCoz