Воскресенье, 19.05.2024
Це цікаво / Это интересно
Меню сайта
Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0
Главная » 2017 » Март » 08

Наші волонтери-це люди різні — різної статі, віку, професії і поглядів на життя. Об'єднує їх одне — трепетне ставлення до ближнього, якому потрібна допомога.

Хто такий волонтер? Волонтер — це людина, яка приймає рішення, допомагати ближньому. Робить він це не за плату, не за матеріальну вигоду. Волонтер постійно жертвує — часом, силами, і деколи навіть вигодою. Отримує він щось натомість? Або волонтер це той, хто дає? Питань пов'язаних з волонтерством дуже багато, тому що, незважаючи на усюдисущу науковість у всьому, волонтерство так і залишається фактом маловивченим. Вчені не розуміють законів природи, за яким людина свідомо йде на це. А закон цей один — ЛЮБОВ. Ми попросили деяких наших волонтерів відповісти на питання «ЯК Я СТАВ ВОЛО ... Читать дальше »

Просмотров: 1385 | Добавил: 329 | Дата: 08.03.2017 | Комментарии (0)

Сирокопчені ковбаси є одним з найдавніших видів ковбас. Технологічний процес виготовлення сирокопчених ковбас передбачає приготування фаршу, наповнення оболонки, осідання холодне копчення і сушіння. 
Ці ковбаси відрізняються від інших порівняно щільною консистенцією, приємним специфічним гострим запахом і смаком. В процесі сушіння продукт зневоднюється, тому сирокопчені ковбаси характеризуються невеликим вмістом вологи, значною кількістю жиру і білка, за рахунок чого мають високу энергической цінністю. 
Сиров'ялені ковбаси, які є різновидом сирокопчених ковбас, не піддають копченню, а тривалий час сушать; в процесі сушіння фа ... Читать дальше »

Просмотров: 1324 | Добавил: 329 | Дата: 08.03.2017 | Комментарии (0)

Форма входа
Поиск
Календарь
«  Март 2017  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031
Архив записей
ИНТЕРЕСНО
Copyright MyCorp © 2024
Создать бесплатный сайт с uCoz