Статистика |
Онлайн всего: 5 Гостей: 5 Пользователей: 0 |
|
Главная » 2017 » Март » 08
Наші волонтери-це люди різні — різної статі, віку, професії і поглядів на життя. Об'єднує їх одне — трепетне ставлення до ближнього, якому потрібна допомога.
Хто такий волонтер? Волонтер — це людина, яка приймає рішення, допомагати ближньому. Робить він це не за плату, не за матеріальну вигоду. Волонтер постійно жертвує — часом, силами, і деколи навіть вигодою. Отримує він щось натомість? Або волонтер це той, хто дає? Питань пов'язаних з волонтерством дуже багато, тому що, незважаючи на усюдисущу науковість у всьому, волонтерство так і залишається фактом маловивченим. Вчені не розуміють законів природи, за яким людина свідомо йде на це. А закон цей один — ЛЮБОВ. Ми попросили деяких наших волонтерів відповісти на питання «ЯК Я СТАВ ВОЛО
...
Читать дальше »
Просмотров:
1475
|
Добавил:
329
|
Дата:
08.03.2017
|
|
Сирокопчені ковбаси є одним з найдавніших видів ковбас. Технологічний процес виготовлення сирокопчених ковбас передбачає приготування фаршу, наповнення оболонки, осідання холодне копчення і сушіння.
Ці ковбаси відрізняються від інших порівняно щільною консистенцією, приємним специфічним гострим запахом і смаком. В процесі сушіння продукт зневоднюється, тому сирокопчені ковбаси характеризуються невеликим вмістом вологи, значною кількістю жиру і білка, за рахунок чого мають високу энергической цінністю.
Сиров'ялені ковбаси, які є різновидом сирокопчених ковбас, не піддають копченню, а тривалий час сушать; в процесі сушіння фа
...
Читать дальше »
Просмотров:
1371
|
Добавил:
329
|
Дата:
08.03.2017
|
| |
|
|
|